Fotó: Ridiculously delicious carb recipes
Alig fél óra alatt kész ez az isteni kéksajtos spagetti, amely a sok tejszíntől lesz igazán krémes és laktató vacsora.
A kéksajt markáns ízét sokan nem kedvelik, ám aki mégis, az általában odáig van érte. Nekik jön jól a kéksajtos spagetti receptje, amely pillanatok alatt összedobható, így akkor is jó választás, ha hirtelen kell összedobni valamit.
1 csomag spagetti
20 dkg kéksajt
3 dl tejszín
3-4 szelet bacon
só
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Amíg a tészta készül, elkészítjük a mártást. A bacon apró kockákra vágjuk, és egy kevés olajon megdinszteljük. Felöntjük tejszínnel, majd elkezdjük lassan felmelegíteni, és beletördeljük a sajtot. Addig melegítjük, míg a sajt teljesen el nem olvad benne. Megkóstoljuk, és ha szükséges, ízlés szerint megsózzuk.
Ha a tészta al dente, leszűrjük és összeforgatjuk a sajtos-tejszínes mártással. Azonnal tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…