A tejszínes-kukoricás spagetti villámgyors, finom vacsora, amit munka után is könnyen összedobhatsz. 

Az egyszerű tésztaételeket mindig van idő összedobni, még akkor is, ha csak 20 percünk van arra, hogy valami finom az asztalra kerüljön. Nálunk bevált recept a tejszínes-kukoricás spagetti, hiszen remek választás, ha gyorsan szeretnénk finomat és laktatót készíteni, ráadásul csak néhány összetevő kell hozzá, így jó esetben még a boltba sem kell elugrani, hogy beszerezzük a szükséges hozzávalókat.

Tejszínes-kukoricás spagetti

1 csomag spagetti 
késhegynyi tengeri só
3 dkg finomliszt
2 dl tejszín
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet ételízesítő

20 dkg csemegekukorica konzerv

A spagettit sós, lobogó vízben feltesszük főni.

Közben a hagymát finomra vágjuk, és megpirítjuk. Hozzátesszük a kukoricát, majd megszórjuk liszttel, és elkeverjük. Fűszerezzük.

Hozzáadjuk a tejszínt, hagyjuk felforrni.

Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, majd a szószhoz keverjük. Reszelt sajttal tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: