Fotó: Bigger Bolder Baking
Egy jó mini pizzás csiga egyszerre ropogós és omlós, és ha igazán finoman készítik egyszerűen lehetetlen abbahagyni.
A pizzás csigát mindenki ismeri és szereti, reggelire, uzsonnára, péksüteményként vagy csak egy szimpla házibuli nassolnivalójaként is tökéletes választás. Nagyon jól illik hozzá egy finom friss saláta és egy kis öntet, ebben az esetben pedig már egy komplett fogásról beszélhetünk.
A mini pizzás csiga viszonylag gyorsan elkészíthető, különösebb macera sincs vele, a végeredményért pedig mindenki odavan. Az alaprecept csak sima pizzakrémet tartalmaz, de egy kis csirkemell sonkával, morzsolt paradicsommal és sajttal még jobb és ízgazdagabb lesz a végeredmény.
[sc name=”facebook” ]
Képzeld el a ropogósra sült szalonnát, az édesre karamellizált hagymát, barnacukrot, balzsamecetet és egy kis…
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…