Fotó: Bigger Bolder Baking
Egy jó mini pizzás csiga egyszerre ropogós és omlós, és ha igazán finoman készítik egyszerűen lehetetlen abbahagyni.
A pizzás csigát mindenki ismeri és szereti, reggelire, uzsonnára, péksüteményként vagy csak egy szimpla házibuli nassolnivalójaként is tökéletes választás. Nagyon jól illik hozzá egy finom friss saláta és egy kis öntet, ebben az esetben pedig már egy komplett fogásról beszélhetünk.
A mini pizzás csiga viszonylag gyorsan elkészíthető, különösebb macera sincs vele, a végeredményért pedig mindenki odavan. Az alaprecept csak sima pizzakrémet tartalmaz, de egy kis csirkemell sonkával, morzsolt paradicsommal és sajttal még jobb és ízgazdagabb lesz a végeredmény.
[sc name=”facebook” ]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…