Fotó: Vegeta
A camembert krémleves könnyen és gyorsan elkészíthető finomság, igazi kihagyhatatlan recept a sajtimádók számára.
A sajtkrémlevesekben az a jó, hogy mi dönthetjük el, hogy milyen sajtból készítjük, ráadásul a fűszerezés terén is nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat A camembert krémleves egy a sok, ínycsiklandó sajtkrémlevesek közül, amelyet könnyen és gyorsan összedobhatsz otthon is, és még csak sok alapanyag sem kell hozzá.
Vajat hevítünk, és megforrósítjuk rajta a lisztet, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd , fél percig kevergetve pirítjuk.
Ezután felöntjük a levessel, felforraljuk, majd beletesszük a nagyobb darabokra vágott camembert. Őrölt fehér borssal megfűszerezzük.
Addig főzzük, míg a sajtról le nem válik a héja. Végül leszűrjük, csészékbe szedjük, és rozskenyérrel tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…