A camembert krémleves könnyen és gyorsan elkészíthető finomság, igazi kihagyhatatlan recept a sajtimádók számára.
A sajtkrémlevesekben az a jó, hogy mi dönthetjük el, hogy milyen sajtból készítjük, ráadásul a fűszerezés terén is nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat A camembert krémleves egy a sok, ínycsiklandó sajtkrémlevesek közül, amelyet könnyen és gyorsan összedobhatsz otthon is, és még csak sok alapanyag sem kell hozzá.
Vajat hevítünk, és megforrósítjuk rajta a lisztet, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd , fél percig kevergetve pirítjuk.
Ezután felöntjük a levessel, felforraljuk, majd beletesszük a nagyobb darabokra vágott camembert. Őrölt fehér borssal megfűszerezzük.
Addig főzzük, míg a sajtról le nem válik a héja. Végül leszűrjük, csészékbe szedjük, és rozskenyérrel tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…