Gazdag tésztás fogás a kolbászos-paradicsomos penne, amit a mediterrán ízek kedvelői imádni fognak.
Ebben a laktató ízes ételben szinte minden benne van, amiért szeretjük a toszkán konyhát, ráadásul mindössze 30 perc alatt elkészül, így igazi életmentő vacsora lehet egy sűrű nap után. A parmezánt semmiképpen ne felejtsük le róla, és ha éppen szezonja van, egy nagy csokor snidling is kerülhet a tetejére.
A hagymát finomra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a karikára vágott kolbászt, a sót, a bazsalikomot, a majoránnát, és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.
Főzzük 20-25 percig. Ekkor hozzáadjuk a paradicsom pürét azzal is főzzük 5 percet.
Időközben a tésztát kifőzzük sós, forró vízben.
Mikor a tészta is megfőtt, akkor lecsepegtetjük és összekeverjük a kolbászos szósszal. Kevés cukrot is adhatunk hozzá, ha édesebben szeretjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…