Kóstoltátok már a házi sütőtök lekvárt? Mi most készítettük el először, de az biztos, hogy nem utoljára.
Imádjuk megosztani az olvasóinkkal a nálunk már jól bevált recepteket. Most egy olyan különleges lekvárt hoztunk, amit szinte sajnálunk megenni, olyan finom lett. Sőt, nem csak zamatos, de felturbózhatjuk vele az ősz végére megcsappant vitamin raktárainkat is. Az idei ősz szenzációja nálunk a sütőtök lekvár lett. Próbáltad már? Ha nem, akkor most eljött az ideje!
A sütőtököt darabokra felszeljük, 30 percig 180 fokon megsütjük őket. Ha kész lehúzzuk a héját, keverőedénybe tesszük a sütőtök húsát, majd villával összetörjük. Ezután felrakjuk a tűzhelyre, és hozzáadjuk a kristálycukrot. 15-20 percig normál lángon főzzük, majd hozzáöntjük a citrom levét és beletesszük a dzsemfixet és a fahéjat. Végül még 5 percig rotyogtatjuk.
Kész is van, mostmár csak az üvegekbe kell kiszedni, és 5 percig a feje tetejükre állítani őket! Reméljük nektek is bejön majd, jó étvágyat kívánunk hozzá!
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…