Az isler egy igazi örök klasszikus, a retró sütik legjava. Hiszen mikor ne jönne jól egy csokimázas lekvárral töltött roppanós süti? Na ugye, hogy bármikor?
Bár a boltokban is kapni már kész islereket, azért valljuk be a házi példányoknak nincs párja! A Karácsony közeledtével pláne jól jön egy kis csokimázas sütemény, és mi lenne jobb egy házi szederlekváros islernél? Na ugye!
Egy tálban összegyűrjük a tészta hozzávalókat, majd egy órában a hütőben pihentetjük. Egy deszkát lisztttel meghintünk, majd vékonyra nyújtjuk rajta a cékát (3-4 mm), és kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt szép világosra sütjük.
Végül nincs más hátra, mint a kihűlt korongokat megkenni a savanykás szederlekvárral és olvasztott tortabevonó csokiba mártani. Egyszerű, de nagyszerű süti!
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…