Az isler egy igazi örök klasszikus, a retró sütik legjava. Hiszen mikor ne jönne jól egy csokimázas lekvárral töltött roppanós süti? Na ugye, hogy bármikor?
Bár a boltokban is kapni már kész islereket, azért valljuk be a házi példányoknak nincs párja! A Karácsony közeledtével pláne jól jön egy kis csokimázas sütemény, és mi lenne jobb egy házi szederlekváros islernél? Na ugye!
Egy tálban összegyűrjük a tészta hozzávalókat, majd egy órában a hütőben pihentetjük. Egy deszkát lisztttel meghintünk, majd vékonyra nyújtjuk rajta a cékát (3-4 mm), és kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt szép világosra sütjük.
Végül nincs más hátra, mint a kihűlt korongokat megkenni a savanykás szederlekvárral és olvasztott tortabevonó csokiba mártani. Egyszerű, de nagyszerű süti!
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…