Az isler egy igazi örök klasszikus, a retró sütik legjava. Hiszen mikor ne jönne jól egy csokimázas lekvárral töltött roppanós süti? Na ugye, hogy bármikor?
Bár a boltokban is kapni már kész islereket, azért valljuk be a házi példányoknak nincs párja! A Karácsony közeledtével pláne jól jön egy kis csokimázas sütemény, és mi lenne jobb egy házi szederlekváros islernél? Na ugye!
Egy tálban összegyűrjük a tészta hozzávalókat, majd egy órában a hütőben pihentetjük. Egy deszkát lisztttel meghintünk, majd vékonyra nyújtjuk rajta a cékát (3-4 mm), és kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt szép világosra sütjük.
Végül nincs más hátra, mint a kihűlt korongokat megkenni a savanykás szederlekvárral és olvasztott tortabevonó csokiba mártani. Egyszerű, de nagyszerű süti!
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…