A különleges, fűszeres narancskrémleves különösen jó tud esni a hűvös, őszi napokon.
Ebben a borongós, hűvös időben semmi sem esik jobban, mint egy nagy tányér krémleves, legyen szó laktató zöldséglevesekről, vagy épp fűszeres gyümölcslevesekről. A narancsleves egyszerre karakteres és frissítő, melengető és krémes, egyszóval egy igazi különlegesség, ami remekül feldobja a hétköznapokat vagy épp kiegészíti az ünnepi alkalmakat.
A narancsot jól megmossuk, majd karikára vágjuk (hámozatlanul).
A narancslevet felforraljuk, közben hozzáadjuk a fűszereket, a citromlét és a cukrot. A tejszínt simára keverjük a pudingporral, majd nagyon gyorsan keverve a leveshez öntjük. Alacsony lángon addig főzzük, míg be nem sűrűsödik a leves.
A végén beletesszük a narancskarikákat, és már tálalhatjuk is.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…