A különleges, fűszeres narancskrémleves különösen jó tud esni a hűvös, őszi napokon.
Ebben a borongós, hűvös időben semmi sem esik jobban, mint egy nagy tányér krémleves, legyen szó laktató zöldséglevesekről, vagy épp fűszeres gyümölcslevesekről. A narancsleves egyszerre karakteres és frissítő, melengető és krémes, egyszóval egy igazi különlegesség, ami remekül feldobja a hétköznapokat vagy épp kiegészíti az ünnepi alkalmakat.
A narancsot jól megmossuk, majd karikára vágjuk (hámozatlanul).
A narancslevet felforraljuk, közben hozzáadjuk a fűszereket, a citromlét és a cukrot. A tejszínt simára keverjük a pudingporral, majd nagyon gyorsan keverve a leveshez öntjük. Alacsony lángon addig főzzük, míg be nem sűrűsödik a leves.
A végén beletesszük a narancskarikákat, és már tálalhatjuk is.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…