Fotó: Chili and Sweet
A különleges, fűszeres narancskrémleves különösen jó tud esni a hűvös, őszi napokon.
Ebben a borongós, hűvös időben semmi sem esik jobban, mint egy nagy tányér krémleves, legyen szó laktató zöldséglevesekről, vagy épp fűszeres gyümölcslevesekről. A narancsleves egyszerre karakteres és frissítő, melengető és krémes, egyszóval egy igazi különlegesség, ami remekül feldobja a hétköznapokat vagy épp kiegészíti az ünnepi alkalmakat.
A narancsot jól megmossuk, majd karikára vágjuk (hámozatlanul).
A narancslevet felforraljuk, közben hozzáadjuk a fűszereket, a citromlét és a cukrot. A tejszínt simára keverjük a pudingporral, majd nagyon gyorsan keverve a leveshez öntjük. Alacsony lángon addig főzzük, míg be nem sűrűsödik a leves.
A végén beletesszük a narancskarikákat, és már tálalhatjuk is.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…