A ceviche egy klasszikus dél-amerikai étel, amelyet először egy tengerparti nyaraláson próbáltam ki. A friss tengeri hal és a citrusok kombinációja azonnal elnyerte a tetszésemet. Ezt a receptet azóta kissé átalakítottam, hogy egy könnyed nyári változatot hozzak létre, amely avokádóval és zöldségekkel gazdagítva még frissebb és táplálóbb lett. Ez az étel tökéletes választás egy forró nyári napra, könnyű és frissítő.
Ez az avokádós ceviche nem csak finom és frissítő, hanem tápláló is. Tökéletes választás egy könnyű nyári ebédhez vagy előételként egy baráti összejövetelhez.
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…