A serpenyőben sült királyrák egy egyszerű, könnyen elkészíthető, ugyanakkor ínycsiklandó finomság, amit több okból kifolyólag is érdemes elkészíteni.
Ha szereted rákot, akkor feltétlenül süsd meg egyszer serpenyőben is, abbahagyhatatlanul finom fogás lesz a végeredmény. Az alábbi recept nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető, nincs mit rajta ragozni, elég csak befűszerezni a rákocskákat, pár perc alatt megsütni, és már fogyaszthatjuk is.
A vajat és az olívát egy serpenyőben felforrósítjuk, majd beletesszük a megmosott és lecsöpögtetett rákfarkat, a nagyobb darabokra vágott fokhagymagerezdeket, fűszerezzük, és addig sütjük amíg szépen pirulni kezd.
Mikor egyenletesen szép rózsaszínűre sültek (kb. 15 perc), akkor lehúzzuk a tűzről, meglocsoljuk a citromlével és megszórjuk a friss petrezselyemzölddel. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…