Fotó: Wide Open Eats
A cseresznyés muffin egy rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető sütemény, így egy fáradt nap után is könnyen összedobhatod.
Az alap muffin pillanatok alatt elkészül, tetszőlegesen ízesíthető különböző krémekkel, gyümölcsökkel, vagy csokidarabkákkal. Hogy ne csak szép legyen, de finom is, tegyünk bele cseresznyét, az édes, roppanós gyümölcs ugyanis nemcsak a piskótába, de egy sima vajas muffinba is remekül passzol.
30 dkg finomliszt
A cseresznyét kimagozzuk és félbe vágjuk.
A szárazanyagokkal alaposan összekeverjük. A többi összetevőt egy keverőtálba öntjük, és alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a szárazanyagokat és a cseresznyét.
Fakanállal összekeverjük, majd muffin formákba kanalazzuk őket.
Előmelegített sütőben, 175 fokon sütjük, 25 percig.
[sc name=”facebook” ]
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…