A tejszínes-paradicsomos spagetti az egyik legkrémesebb és leggyorsabban elkészíthető tésztaféle a világon, amit feltétlenül érdemes felvennünk a repertoárba.
A tejszín és a paradicsom párosa elsőre furcsának tűnhet, de a tejszínes-paradicsomos spagetti a legjobb példa arra, hogy mennyire jól működik együtt a kettő. Az édeskés zöldség és a selymes tejszín bármilyen tésztához remekül megy, legyen az spagetti, linguine, vagy akár masni tészta.
A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd rádobjuk a fel forrósított vajra. Kis idő után a fokhagymát is hozzátesszük. Várunk, míg kellemes illat lengi be a konyhát,
Ezután hozzátesszük a paradicsomot, az egészet elkeverjük, majd a tejszínt is hozzáadjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd Kb. 10-15 percig rotyogtatjuk nagyon alacsony lángon lefedve. Közben a tésztát feltesszük főni.
Amikor megfőtt a tészta, leöntjük róla a vizet, és a serpenyőben elkeverjük a szósszal.
Bazsalikomot vagdosunk rá, és még egyszer összekeverjük az egészet. A paradicsomos íz megmarad, de kicsit lágyítva van tejszínnel is, így lágyabb, krémesebb ízvilágot kapunk.
[sc name=”facebook” ]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…