Fotó: Effilee
Gazdag tésztás fogás a kolbászos-paradicsomos penne, amit a mediterrán ízek kedvelői imádni fognak.
Ebben a laktató ízes ételben szinte minden benne van, amiért szeretjük a toszkán konyhát, ráadásul mindössze 30 perc alatt elkészül, így igazi életmentő vacsora lehet egy sűrű nap után. A parmezánt semmiképpen ne felejtsük le róla, és ha éppen szezonja van, egy nagy csokor snidling is kerülhet a tetejére.
A hagymát finomra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a karikára vágott kolbászt, a sót, a bazsalikomot, a majoránnát, és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.
Főzzük 20-25 percig. Ekkor hozzáadjuk a paradicsom pürét azzal is főzzük 5 percet.
Időközben a tésztát kifőzzük sós, forró vízben.
Mikor a tészta is megfőtt, akkor lecsepegtetjük és összekeverjük a kolbászos szósszal. Kevés cukrot is adhatunk hozzá, ha édesebben szeretjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
[sc name=”facebook” ]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…