Túlzás lenne pizzának hívni a Pizza Hut legújabb különlegességét, amellyel 25 évvel ezelőtt megjelent forradalmasításuk előtt tisztelegnek. 

Sajtos pizzaszélt dobott piacra a Pizza Hut, annak egészen egyedi megünneplésére, hogy tisztelegjenek a negyed évszázada megjelent innovációjuk előtt. Akármilyen meglepőnek hangzik is, a Pizza Hut volt az első a világon, aki a rájött, hogy a leértékelt, semmibe vett pizzaszéleket is fel lehet dobni, például azzal, ha sajttal töltjük meg.

A pizzaszéles akció egyébként csak néhány napig tart, és csak az Egyesült Államok bizonyos éttermei vesznek benne részt. Az első 50 vásárló ingyen kaphatja meg a pizza nélküli pizzaszéleket, ha legalább 10 dollár értékben vásárol. A sajtos pizzaszélt 12 dollárért, azaz körülbelül 3500 forintért cserébe vásárolhatjuk meg, egyébként már nem is sokáig, ugyanis néhány nap, és vége a pizzázó igen bizarr ünneplésének.

pizza-hut
Sajttal töltött pizzaszél az étteremlánc nagy innovációja Fotó: Popular Information

A Pizza Hut a koronavírus-járvány egyik nagy nyertese lett, mivel a vendéglátóhelyek bezárása miatt még többen rendelnek házhoz, és még mindig a pizza számít az egyik legnépszerűbb ételnek. Az elmúlt negyedévben jelentősen nőttek az étteremlánc eladásai, ráadásul terjeszkedett is, hiszen 32 országában 148 új éttermet nyitott, és több ezer új dolgozót vett fel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: