Kezdőlap Hírek Jó hírünk van a Medve rajongóinak

Jó hírünk van a Medve rajongóinak

565
0
Medve sajt
Hirdetés:

Ki ne szeretné a Medve sajtot, hiszen minden korosztály találkozott már vele. Mi imádtuk kiránduláskor majszolni a réten ülve. Most pedig kedvenc Medvénk ezúttal három különböző sajttípusban is kínál a számunkra szeletelt és darabolt sajtokat. Így a boltok polcain a megszokott és szeretett tömlős- és kockasajtok mellett ementáli, gouda és edami Medve sajt is elérhető már, praktikus csomagolásban, mely könnyen nyitható és visszazárható annak érdekében, hogy a sajt karakteres íze hosszan élvezhető legyen. Ezen kívül mind a hat termék természetes módon laktózmentes és tartósítószer-mentes.

A márka saját idei reprezentatív piackutatása szerint a magyar sajtpiac 58%-át a kemény és félkemény sajtok adják, míg a magyar sajtfogyasztás 46%-a meleg felhasználás – főzés, sütés, melegszendvicsek, pizzák készítése – során történik. Éppen ezért, az új Medve sajtok a magyar fogyasztói igényeknek tökéletesen megfelelnek, hiszen a szeletelt sajtokat elsősorban szendvicsek készítésére, a daraboltakat pedig sütésre-főzésre ajánlják.

A portfolió egy részének kifejezetten előnyére válik a hőkezelés, így például a gouda szeletelt sajt kiváló választás lehet egy esti sajtos melegszendvics vacsorához. Az edami, vagy a hosszan érlelt ementáli szeletelt sajtot változatosan fogyaszthatjuk például a reggelik kihagyhatatlan elemeként, a gyermekeknek csomagolt tízórai szendvicsben.

A gouda és edami darabolt termékek akkor is jó választásnak tűnnek, ha főételeinket szeretnénk feldobni egy ízletes, remekül olvadó sajttal, vagy csak valami sajtos finomságot készítenénk, de az ementáli darabolt Medve sajt hidegtálak, sajttálak készítésére is tökéletes.

A csomagoláson edukatív tartalmak segítik a fogyasztókat a könnyebb döntés érdekében, így azonnal tudnak választani a sajtok karakterességének megfelelően.

Az összes sajttípus természetesen laktózmentes, így a speciális étrendet követők is bátran fogyaszthatják azokat, ezenkívül mindegyik termék tartósítószermentesen készül.  A szeletelt és darabolt edami, gouda és ementáli Medve sajtokkal bővült portfólió tagjait már a Tesco, Metro, Auchan, Real, Coop és CBA üzletek polcain is megtalálhatják a vásárlók.

Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház