A Karantén Kantin egy jótékonysági célú, digitálisan letölthető, 100 oldalas, 40 receptet tartalmazó szakácskönyv, amely a legnépszerűbb képernyős szakácsok összefogásából született.

A médiában gyakran megjelenő séfek és gasztronómiai szereplők ezzel az összefogásunkkal szeretnének hangot adni annak, hogy mennyire nagyra becsülik az egészségügyi dolgozók helytállását ebben a nehéz helyzetben, és hogy ebben a bizonytalan időszakban milyen fontos számunkra is az „együtt” kifejezés valódi tartalma.

Az elmúlt hetekben többen álltak be a tűzhelyek mögé, mint valaha, és többen etetik napi szinten a családjukat házikoszttal, mint valaha. Ezért azt találták ki, hogy kiadnak egy hasznos, receptekkel és ötletekkel teli szakácskönyvet, melynek árából a most a frontvonalban dolgozó kórházi dolgozóknak léleksimogató élelmiszercsomagokat küldenek.

Karantén Kantin | Vájling.hu  - Az élet minden pillanatához

A húsvéti csomagot és ételeket a kedvezményezett kórházak dolgozóinak a válsághelyzet által szintén komolyan érintett, elsősorban családi éttermek/pékségek/cukrászdák biztosították.

Jelenlegi akciójuk során pedig Anyák napja vasárnapon minimum 500, kedves és hasznos élelmiszercsomagot szeretnének küldeni a kórházi dolgozóknak és anyaotthonokba.

A szakácskönyvhöz két módon tudsz hozzájutni:

A Budapest Bike Maffia webshopjában – néhány kattintást igénylő támogató vásárlással, amelyet követően rövidesen meg is kapod a letölthető könyvet.

A Budapest Bike Maffia adományozójaként –ez utóbbi gyorsabb és rövidebb, viszont a szakácskönyvet csak 24 órán belül tudják elküldeni. Ha ezt választod, a Közlemény rovatba feltétlenül írd be: SZAKÁCSKÖNYV

author avatar
Vajling
Hirdetés: