Megvannak az Év szaloncukra verseny nyertesei

4 év ago

Először került sor az Év szaloncukra verseny megrendezésére, ahova az összes hazai szaloncukorgyártó meghívást kapott.  A verseny készítői fontosnak tartották,…

Mennyei reggeli: tojással töltött sült paradicsom

4 év ago

Kicsivel ráérősebb reggeleken érdemes nekiállni elkészíteni a tojással töltött paradicsom receptjét, amely picit pepecselős, de minden perce megéri a fáradozást. …

Nem szerepeltek jól a macskaeledelek a Nébih vizsgálatán

4 év ago

42 macskaeledelt vizsgált meg a Nébih, amelyek közül 17 esetben találtak a minőségi hibát a szakemberek. A Szupermenta programban végzett…

Krumplipüré karamellizált körtével

4 év ago

A krumplipüré azért jó műfaj, mert annak ellenére, hogy egy teljesen puritán, egyszerű köret, remekül feldobható apró ötletekkel, például ebben…

Sültpaprika-krémleves kápiából

4 év ago

Bár a kápia sütve, főzve és nyersen is isteni, a sültpaprika-krémleves az egyik legfinomabb verziója, amit valaha kóstoltunk. Nincs szendvics…

Elképesztő sikert ért el a Zichyújfaluban készült tortaköltemény

4 év ago

A Cake International Virtual Edition versenyén magyar sikernek is örvendhetünk, a Fejér megyei Zichyújfaluban készült tortacsoda ugyanis kategóriájának második helyezését…

Melengető körtekrémleves

4 év ago

A körtekrémleves vaníliával és szegfűszeggel forrón tálalva az igazi, hiszen a hűvös őszi időben nagyon jól tud esni, akár még…

A legmagyarosabb köret: köménymagos párolt lilakáposzta

4 év ago

A párolt lilakáposzta a magyar konyha egyik alappillére, amit mi is annyira szeretünk, hogy nem múlik úgy el hónap, hogy…

Egy tipikus menzakaja: hagyományos rizskoch citromhéjjal

4 év ago

A rizskoch igazi őszi/téli finomság, amelyről a többségnek a suli konyhája jut az eszébe, pedig valójában sokkal több, mint egy…

Szuperpuha zabpelyhes palacsinta

4 év ago

A zabpelyhes palacsinta finom és tápláló reggeli, amely édesen és sósan is éppúgy elkészíthető.  A zabhelyhes palacsinta remek választás egy…