Gombakrém pirítósra!

4 év ago

A szendvicskrém variációkból sosem elég, a gombakrém pedig egy gyors és finom ötlet a rohanós hétköznapokra és a nyugis hétvégékre…

Mennyei zöldborsókrémleves pillanatok alatt

4 év ago

A zöldborsókrémleves az a műfaj, amelynek mindenképpen adni kell egy esélyt: mi legelőször étteremben próbáltuk, azóta is örök kedvenc.  A…

A lusták sütije: tálban sült gyümölcsös cobbler

4 év ago

Az angol cobbler lényegében a morzsasüti és a pite keveréke, ami kívül picit ropogós, belül pedig nagyon-nagyon szaftos! Bár a…

Ripsz-ropsz kész bableves

4 év ago

A gyors főzés mindig nyerő, főleg ha az embernek nincs ideje órákat a konyhában sürgölődni, a ripsz-ropsz kész bableves receptje…

Sütőtökös forró csoki a bekuckózós estékre

4 év ago

A hűvös, esős napokon nincs is jobb, mint bekuckózni a meleg ágyba egy jó könyv és egy isteni finom sütőtökös…

Egy illatos őszi köret: krumplipüré édesburgonyából

4 év ago

Ha már tele a polc a hagyományos köretekkel, és újítani szeretnénk, akkor az édesburgonyás krumplipüré remek választás. Az édesburgonya szép…

Zöldül a Lidl: jönnek az újrahasználható zsákok

4 év ago

 A Lidl Magyarország már évek óta nagy figyelmet fordít a környezettudatosságra, ezúttal például olyan újrahasználható zsákok forgalmazásába kezd, amelyek a…

Házi tonhalkrém pillanatok alatt

4 év ago

A szendvicskrém receptek mindig jól jönnek, hiszen szuperül feldobhatóak velük a reggelik, a tonhalkrém pedig kitűnő választás, ha valami finommal…

Egy tuti tipp: szárított vargányás-tejszínes tészta

4 év ago

A tészta és az erdei gomba nem véletlenül kerül oly gyakran egy tányérra az olasz konyhában: a vargányás tészta azon…

Szegeden készül az ország legdrágább hambija

4 év ago

Szegeden kapni a világ 10. és az ország legdrágább hamburgerét: november 18-tól 37 990 Ft-ért lesz kapható a különleges fekete…