Így készítheted el otthon az édes-savanyú mártást

4 év ago

A kínai éttermek egyik sztárja kétségkívül az édes-savanyú mártás, amelyért egy időben mi is nagyon oda voltunk.  Az édes-savanyú szószt…

A világbajnok krumplipüré titka

4 év ago

A krumplipüré egy igazán remek, klasszikus köret, ám nem árt, ha odatesszük magunkat, amikor készítjük, ugyanis ég és föld a…

Lecsó magyarosan

4 év ago

A nyár kihagyhatatlan étele a lecsó, és bevalljuk őszintén, mi a hazai formájáért vagyunk oda a leginkább: próbáltuk már cukkinivel…

A Mad Scientist a Dreherrel közös sört főz

4 év ago

Új közös márkát vezet be a magyar piacra a történelmi hagyományairól híres Dreher Sörgyárak és az újításaival nemzetközileg is elismertté…

A Costa kávézás élménye az otthonukba költözött

4 év ago

Sokan vagyunk mi, a kávézás szerelmesei, akik szinte már-már szenvedélyesen szeretik kortyolgatni ezt a meleg (olykor pedig jeges) italt. Szinte…

Tojáspörkölt: egy különös, de ízletes fogás

4 év ago

A tojáspörkölt nem tartozik a népszerű hazai ételek közé, talán azért is, mondhatni egészen furcsa egy fogás. Már maga a…

3 kultikus étterem, amely egykor magyar írók kedvelt helye volt

4 év ago

Budapest 1893 és 1914 között méltón viselte a "400 kávézó városa" nevet, nem is csoda, hiszen a fővárosi írók nagyja…

Fagyi házilag? Naná!

4 év ago

Már egyáltalán nem néznek furám arra, aki otthon fagyit készít. Nem is csoda, hogy sokan próbálkoznak otthon, hiszen egyre többen…

Juhtúrós pogácsa

4 év ago

A túrós pogácsák királynője a juhtúrós pogácsa, amely igazán karakteres a túrónak köszönhetően. A pogácsával csupán egyetlen gond van, mégpedig…

A Fiaker Bisztró&Borbár a világ legjobbjai közt

4 év ago

A budapesti Madách térnél található Fiaker Bisztró&Borbár elnyerte a Wine Spectator Award of Excellence kitüntetését. A Wine Spectator bormagazin 1976…