Mascarponés lazackrém, ahogyan mi készítjük

4 év ago

Ha könnyű, ám ízletes reggelire vágysz, esetleg vendégeket vársz, akkor dobj össze egy finom lazackrémes szendvicset, amely szűk 5 percedbe…

Magyaros krumplifőzelék fasírttal

4 év ago

Főzeléket gyakorlatilag bármiből tudunk készíteni, ami a kertből terem, így a burgonyából is. A hagyományos, magyaros krumplifőzelék egy óriási kedvencünk,…

Ropogós montenegrói tepsis krumpli

4 év ago

A sült krumplit szeretők tábora biztosan kipróbálta már ezt a különösen finom elkészítési módot, amelyet montenegrói tepsis krumpli néven említenek…

Paradicsomos, darált hússal töltött ravioli

4 év ago

Az olaszok kedvelt három-vagy négyszögalakú tésztabatyujának elkészítése elsőre bonyolulthatnak tűnhet, ám egy kis odafigyeléssel egyszerűen is elkészíthetjük. Ezúttal egy paradicsomos,…

Sajtimádók figyelem! – Négysajtos tészta

4 év ago

Óriási sajtimádók vagyunk, és ezzel biztosan nem vagyunk egyedül. Ha ti is közéjük tartoztok, akkor mutatunk egy négysajtos tészta receptet,…

A tényleg finom finomfőzelék igenis létezik

4 év ago

A paradicsomos káposzta mellett a finomfőzelék is egy igazi menzai mumus volt, amelyet gyerekként sosem ettünk meg. Pedig ha belegondolunk…

Már a Costa kávéját is megfőzhetjük magunknak otthon

4 év ago

Az európai országok között hazánkban az elsők között lesz elérhető a The Coca-Cola Company által tavaly megvásárolt Costa márka otthoni…

Selymes gombakrémleves, amelynek nem lehet ellenállni

4 év ago

Bár a gomba eléggé megosztó étel, mi minden formájában imádjuk, az egyik kedvencünk pedig a belőle készült gombakrémleves.  A gomba…

Paradicsomos káposzta, amely tutira jobb lesz, mint a menzán

4 év ago

A menzán mi ki nem állhattuk, ám adtunk neki egy új esélyt. Köményesen és szaftos sült oldalassal tálalva igazán mennyei…

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

4 év ago

Nyílik az illatos bodza, mi pedig nem tudunk ellállni neki, természetesen nem is áll szándékunkban. Itt az ideje nekiállni a…