Illatos tárkonyos raguleves

4 év ago

A tárkonyos raguleves örök kedvenc, nincs is ezen mit csodálkozni, finom, illatos, és bőven elég utána valami könnyed másodikféle.  Ebből…

A hájas tészta receptje házilag

4 év ago

A hájas tészta receptje sokféleképpen tálalható és ízesíthető. Bár az eredeti recept szilvalekvárt ír elő, ha ez nekünk valamiért nem…

Krémes gombás rizottó olaszosan

4 év ago

Az olasz konyha tele van remekművekkel, ezek közül az egyik legismertebb fogás a gombás rizottó. Ha igazán finomat szeretnénk készíteni…

Kávét, teát vagy kávéscsészét is házhoz szállít a Julius Meinl

4 év ago

2020 áprilisától már elérhető a Julius Meinl házhozszállítási szolgáltatása. "Természetesen a Julius Meinl Hungary is a felelősségteljes magatartásra, illetve az…

Amit nem lehet elrontani: krémes paradicsomleves

4 év ago

A krémes paradicsomleves mindig telitalálat, nagyon finom és egészséges is. Egy saláta mellé, de akár egy tartalmasabb szendvics előtt is…

Gyümölcsös élvezet – a málnás hamis tiramisu

4 év ago

Bár a tiramisu alapja a kávé, nem feltétlenül kell, hogy mi is azzal készítsük. Ha valamilyen könnyedebb finomságra vágysz, akkor…

Darálthúsos rakott karfiol sok-sok sajttal

4 év ago

A karfiolban számos vitamin és nyomelem található, így tavasszal különösen hasznos fogyasztani. A rakott karfiol darált hússal megspékelve amellett, hogy…

Szeretem az ételem – Ételművész ajánló

4 év ago

Jöjjön most egy hihetetlenül szórakoztató alkotás Bradley Cooper főszereplésében, ahol egy tékozló séf próbál visszakapaszkodni a szakma csúcsára. Ételművész filmajánló.…

Karantén Kantin – szakácskönyv az egészségügyi dolgozók támogatására

4 év ago

A Karantén Kantin egy jótékonysági célú, digitálisan letölthető, 100 oldalas, 40 receptet tartalmazó szakácskönyv, amely a legnépszerűbb képernyős szakácsok összefogásából…

Ha olasz ízvilágra vágysz: sajtos-paradicsomos gnocchi

4 év ago

Ha kevés az időd, és gyorsan kellene egy vacsi, akkor a sajtos-paradicsomos gnocchi receptje jól jöhet. Igazi mediterrán ízvilág néhány…