Csokoládéterápia Juliette Binoche-sal és Johnny Deppel

5 év ago

Úgy gondoltuk, egy kis újdonság mindig jól jön, ezért most egy filmes ajánlást hoztunk  nektek. Persze nem hagyjuk cserben a…

Panzanella, a toszkán kenyérsaláta

5 év ago

Az olaszok konyhájából nemcsak a tésztákat és a pizzákat érdemes ellesni, hanem a salátákat is. Itt van mindjárt a toszkán…

Tárkonyos palóc leves ebédre? Szuper ötlet!

5 év ago

A palóc leves hasonlóan magyar étel, mint a gulyásleves, ám annál könnyedebb, savanykásabb ízvilágú. A hiedelemmel ellentétben azonban nem a…

Békebeli lekváros bukta

5 év ago

A kelt tészták közül szerintünk az egyik legfinomabb a lekváros bukta A tésztája puha, töltelék is van benne, ráadásul még…

Remoulade-mártás – ha már unod a hétköznapi ízeket

5 év ago

Természetesen nincs semmi baj a hagyományos konyhával se, de lássuk be, néhanapján, azért jól jöhet egy különleges, szokatlan ízvilág is.…

A szalagos fánk és Marie Antoinette

5 év ago

A farsangi időszak már javában tart, bár mi még nem jutottunk el egy beöltözős buliba se, de ami késik nem…

Római kömény, egy remek gyomorerősítő nyomában

5 év ago

A feltételezhetően iráni gyökerekkel bíró római kömény, az utóbbi időben egyre inkább kezd visszatérni a divatba. Jellegzetes aromája miatt tipikusan…

Tojáskrémes kenyér – egy napközis uzsi extrákkal

5 év ago

Amikor még napközis gyerekekként tengettünk midnennapjainkat az iskolában, akkor a legjobban mindig a tojáskrémet kenyeret vártuk. Aztán nem tudjuk mi…

Kapribogyó – mire is használjuk pontosan?

5 év ago

Sokan hallottak már a kapribogyóról, talán kóstolták is, de vajon tudjuk-e pontosan, hogy mi az? Tegyünk tisztába egy két dolgot…

Országos Kolbász és Sajt fesztivál a Millenáris Parkban

5 év ago

Ha egy igazi gasztro és családi eseményt keresel hétvégére, akkor január 25-26-án irány a Millenáris Park és az Országos Kolbász…