Az, hogy kinek mi a drága, azt bizony a pénztárcánk határozza meg. Persze azért akadnak olyanok, amiket akárhogyan is nézünk,…
A lestyán manapság már a kevésbé ismert fűszernövények közé sorolható itthon, ám az erdélyi és a román konyha előszeretettel használja.…
A csorba leves nagyon változatos formát ölthet, ám mindben van valami közös: ez pedig a savanyúságuk. Nemcsak a másnapos gyomorra…
Minek akarnál otthon ülni a hétvégén, ha remek programok várnak rád Etyeken? Nekünk ott a helyünk, szerintünk te se hagyd…
Bár a spenótos lasagne nem biztos, hogy Garfield kedvence lenne, mi nagyon is odavagyunk érte. Hogy miért? Egyrészt a spenót…
Legalább egyszer kipróbálós recept következik most. A kvasienka vagy, ahogy talán még többen ismerik, a gőzön főtt gombóc nem is…
Az emberiség belefullad a műanyagba, ez sajnos a nagyon szomorú valóság! Mint, ahogy az is, hogy ezzel a dologgal valamit…
Napi egy alma az orvost távol tartja. Tartja a mondás, és mi hiszünk is benne. A legújabb egzotikus és szupertrendi…
Szinte lehetetlen megmondani melyik az igazi brassói recept, annyiféle változat látott már napvilágot. Fokhagymás szaft, sülkrumpli és husi. Na ez…
A kókusztekercs tipikusan az a süti, amely végigkíséri az életünket. Gyerekként mindig imádtuk, ha ezt csinálta a nagyi, és mi…