Így készül a híres nevezetes karácsonyi angol puding

4 év ago

Az angol puding régen a gazdagok kiváltsága volt, ma már azonban sok konyhában készítik el, ráadásul nem csak a britek. …

Engedélyezték a laborban előállított csirkehús árusítását

4 év ago

A GOOD Meat márkanév alatt futó labor-csirke egyelőre még csak a szingapúri éttermekben lesz kapható, később azonban a boltokba is…

Sajttal töltött sült burgonya

4 év ago

A sütőben sült krumplinak megvan a maga varázsa, ezt az élményt ráadásul tovább fokozhatjuk, ha meg is töltjük a burgonyákat.…

Idén is megépült a csodaszép magyar mézeskalácsfalu

4 év ago

A baranyai Geresdlakban az ehető mézeskalácsfalu elkészítéséhez 45 kiló lisztet, 20 kiló cukrot, 7 kiló mézet és 100 tojást használtak…

Mikulásváró csokis keksz

4 év ago

Egyre több szokás szivárog be külföldről, ilyenek például a Mikulásváró sütemények, melynek apropóján mutatunk egy isteni csokis keksz receptet.  A…

Megnyitott a Zsebi, a mesebeli francia pékség

4 év ago

A Bartók Béla úton múlt héten megnyitott Zsebi hangulatosabb már nem is lehetne, olyan mintha egy mesebeli karácsonyi cukrászdába lépnénk…

Remek szendvicsekkel és salátákkal támad az OMV

4 év ago

A benzinkutakon kapható legújabb Vadas marha és Vega csicseri fasírt gourmet szendvicseket Palágyi Eszter, a Matild Palace Hotel Executive Chefje az…

Vörösboros meggymártás az ünnepi asztalra

4 év ago

A vörösboros meggymártás remek kiegészítője lehet az ünnepi vacsorának, például egy kacsacomb vagy gesztenyés pulykafasírt mellé is igen ízletes.  Ha…

Soha nem volt még ilyen drága a dió

4 év ago

Rekordot döntött a dió ára, mikor máskor ha nem épp a karácsonyi időszakra készülődve, amikor különösen közkedvelt ez a finomság. …

Elindult a forralt bor szezonja

4 év ago

A téli időszak legkedveltebb itala kétségkívül a forralt bor, melyhez mutatunk egy receptet, és egy-két tippet is adunk, hogyan lesz…