Foto:allreceipes.com
Egy klasszikus íz-kombináció, egészen új keletű köntösbe csomagolva. Az elkészítés nem csak egyszerű, de a család legkisebb tagjait is be tudod vonni.
Hozzávalók
1 csomag bacon szelet
1 kg darált csirkehús
1 ek csirke fűszerkeverék ( vagy ízlés szerint só, bors, petrezselyem, paprika, majoranna)
3 szelet sajt
Melegítsük elő a sütőt 220 C-ra.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük és egymás mellé fektetjük rajta a bacon szeleteket.
Egy külön tálban a darálthúst keverjük össze a fűszerkeverékkel , majd egyenletesen leoszlatva tegyük rá a baconre. Ezután fedjük be a sajttal, majd a sütőpapír segítségével kezdjük el óvatosan feltekerni.
Az előmelegített sütőben kb 1 órán át sütjük. Amikor elkészült, hagyjuk kihűlni, hogy könnyen tudjuk majd felszeletelni. Tálaláskor sajttal megszórhatjuk a tetejét.
Jó étvágyat kívánunk!
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…