Szalonnás-csirkés hamis sushi
Foto:allreceipes.com

Egy klasszikus íz-kombináció, egészen új keletű köntösbe csomagolva. Az elkészítés nem csak egyszerű, de a család legkisebb tagjait is be tudod vonni.

Hozzávalók

1 csomag bacon szelet
1 kg darált csirkehús
1 ek csirke fűszerkeverék ( vagy ízlés szerint só, bors, petrezselyem, paprika, majoranna)
3 szelet sajt

Melegítsük elő a sütőt 220 C-ra.

A tepsit sütőpapírral kibéleljük és egymás mellé fektetjük rajta a bacon szeleteket.

Egy külön tálban a darálthúst keverjük össze a fűszerkeverékkel , majd egyenletesen leoszlatva tegyük rá a baconre. Ezután fedjük be a sajttal, majd a sütőpapír segítségével kezdjük el óvatosan feltekerni.

hamis sushi
Így tekerd fell

Az előmelegített sütőben kb 1 órán át sütjük. Amikor elkészült, hagyjuk kihűlni, hogy könnyen tudjuk majd felszeletelni. Tálaláskor sajttal megszórhatjuk a tetejét.

Jó étvágyat kívánunk!