A rántott hagymakarika a gyorséttermek koronázatlan királya, amit egy kis türelemmel otthon is könnyen összedobhatsz.
Bár a forró olajban készült dolgok nem igazán egészségesek, ha néha napján becsúszik egy kis junk food, az azért még nem a világ vége. A házi hagymakarika mirelit társával ellentétben egész hagymát tartalmaz, és ha jól van elkészítve, olajjal sem szívja meg magát a hagyma, hanem fantasztikusan ropogós lesz.
A hagymákat megtisztítjuk, és körülbelül egy centiméter széles karikákra vágjuk, majd szépen szétszedjük őket.
A lisztet alaposan összekeverjük a kukoricakeményítővel, a tojással, a vízzel és a sóval. A hagymákat belemártogatjuk ebbe a masszába, majd utána a szemlemorzsában is megforgatjuk őket.
Az olajat 170 fokig felhevítjük, majd szépen beledobáljuk a karikákat. Amikor már aranybarna a színük, akkor kiszedjük őket, lecsepegtetjük, papírtörlőre szedjük, és már fogyaszthatjuk is.
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…