Fotó: Femina
Pofonegyszerű elkészíteni, és az egyik legfinomabb kenyérfeltét: a házi tepertőkrém pillanatok alatt megvan, finom és még laktató is.
A ropogós, házilag készített tepertőnek nincs párja, ugyanez igaz a belőle készült krémre is. Legtöbbünknek a sulis tízóraik és uzsonnák alkalmával lehet ismerős a tepertőkrémes kenyér, ám akadnak olyan szerencsések, akiknek a nagymamájuk is készített ilyen finomságot – mondanunk sem kell melyik volt a finomabb.
Ha megvan a tepertőnk, már indulhat is a tepertőkrém készítés, ami egész biztosan a család kedvence lesz.
Mehet hozzá a lila hagyma, a só, a bors, a paprika, a mustár és végül a tejföl. Ezután alaposan összekeverjük.
[sc name=”facebook” ]
Mikor épp nehézségek között élünk – legyen szó gazdasági bizonytalanságról, inflációról vagy globális konfliktusokról –…
A gasztronómia világát 2025 nyarán egy meglepően játékos, mégis stílusos ételtrend uralja: a checkerboard saláta,…
A Time magazin érvelése szerint a menopauza túl gyakran jelenik meg diétás kontextusban, ami mentális…
Ha a reggeli rohanásban nincs időd arcápolásra, ez a gyors trükk segít frissen kezdeni a…
Gondoltad volna, hogy egy mennyei, krémes csokoládés süti elkészíthető mindössze 5 perc alatt? Ez a…
Egy megbízható kis piros-fehér-zöld jelzés a csomagoláson, amit egyre többen keresünk a boltokban – és…