Fotó: Femina
Pofonegyszerű elkészíteni, és az egyik legfinomabb kenyérfeltét: a házi tepertőkrém pillanatok alatt megvan, finom és még laktató is.
A ropogós, házilag készített tepertőnek nincs párja, ugyanez igaz a belőle készült krémre is. Legtöbbünknek a sulis tízóraik és uzsonnák alkalmával lehet ismerős a tepertőkrémes kenyér, ám akadnak olyan szerencsések, akiknek a nagymamájuk is készített ilyen finomságot – mondanunk sem kell melyik volt a finomabb.
Ha megvan a tepertőnk, már indulhat is a tepertőkrém készítés, ami egész biztosan a család kedvence lesz.
Mehet hozzá a lila hagyma, a só, a bors, a paprika, a mustár és végül a tejföl. Ezután alaposan összekeverjük.
[sc name=”facebook” ]
Képzeld el a ropogósra sült szalonnát, az édesre karamellizált hagymát, barnacukrot, balzsamecetet és egy kis…
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…