Fotó: Femina
Pofonegyszerű elkészíteni, és az egyik legfinomabb kenyérfeltét: a házi tepertőkrém pillanatok alatt megvan, finom és még laktató is.
A ropogós, házilag készített tepertőnek nincs párja, ugyanez igaz a belőle készült krémre is. Legtöbbünknek a sulis tízóraik és uzsonnák alkalmával lehet ismerős a tepertőkrémes kenyér, ám akadnak olyan szerencsések, akiknek a nagymamájuk is készített ilyen finomságot – mondanunk sem kell melyik volt a finomabb.
Ha megvan a tepertőnk, már indulhat is a tepertőkrém készítés, ami egész biztosan a család kedvence lesz.
Mehet hozzá a lila hagyma, a só, a bors, a paprika, a mustár és végül a tejföl. Ezután alaposan összekeverjük.
[sc name=”facebook” ]
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…