Fotó: Basics Market
A töltött sült alma végtelenül egyszerűen elkészíthető desszert, alig van vele munka, és még cukor sem kell hozzá.
A cukor nélkül elkészíthető desszertekre mindig van igény, legyen szó otthoni nasiról vagy ajándékba adható egészséges rágcsálnivalóról. A töltött sült alma szintén nem tartalmaz cukrot, mégis nagyon finom, és az illata is csodás, így vendégeknek is nyugodt szívvel kínálhatjuk.
Egy kisebb tálkában összekeverjük a diót a margarinnal, fűszerekkel és a rumaromával.Az alma tetejét levágjuk (nem kell meghámozni), kivágjuk a csutkát, majd a helyére betöltjük a diós masszát.
Az alma sapkáját (tetejét) visszahelyezzük a gyümölcsre, majd felül bekenjük vékonyan mézzel.
Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 20-30 percig sütjük. Akkor jó, ha az alma megpuhult. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…