Fotó: Recipe Community
A hagyományos kókuszgolyó tipikusan az az édesség, amit nemcsak mindenki ismer, de mindenki szeret is.
A sütő bekapcsolását mellőző desszertek királynője nemcsak finom és elronthatatlan, de még remekül variálható is: lehet rummal, rum nélkül, megggyel töltve vagy önmagában, de léteznek lekvárral, dióval vagy túróval feltuningolt verziók is. Az egyetlen apróság, amire érdemes odafigyelnünk, hogy a ragasztós anyagokat ne spóroljuk ki belőle, ennek hiányában ugyanis széthullhat a kakaós keksztörmelék. Ez lehet vaj, lekvár, vagy akár meggylé is, a lényeg, hogy az összetevőket alaposan összedolgozzuk és összeragasszuk.
Kézzel csinos kis golyókat formázunk a masszából.
Végül a kókuszreszelékben megforgatjuk őket.
Tálalásig a hűtőbe tesszük. Jó étvágyat kívánunk!
[sc name=”facebook” ]
Képzeld el a ropogósra sült szalonnát, az édesre karamellizált hagymát, barnacukrot, balzsamecetet és egy kis…
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…