A tojáskrém készítése pofonegyszerű feladat, ami még finomabb lesz, ha lilahagymával és snidlinggel turbózzuk fel a hagyományos receptet.
A tojáskrém közel sem egyelő azzal a fura masszával, amelyet ezzel a névvel illettek a menzán. Az igazi tojáskrém krémes, könnyed és nagyon nagyon finom, szinte lehetetlen abbahagyni.
Ennek az ételnek többek között az az előnye, hogy olcsó és nagyon gyorsan összedobható, ráadásul szinte bármit felhasználhatunk hozzá a hűtőből. Tojáskrém készítése esetén tehát nem kell szabályokat követnünk: létrehozhatunk húsimádó, vagy akár vegetáriánus harapnivalókat és vendégváró fogásokat is.
Villával és robotgéppel is összetörhetjük a tojást, a lényeg, hogy jó krémes legyen a végeredmény.[tds_note] Tojáskrémnél lényegégében a hozzávalóktól függ, hogy mivel érdemes dolgozni, ha például kemény összetevőkkel dolgozunk, akkor érdemes robotgéppel aprítanunk.[/tds_note]
A tojásokat felszeleteljük, majd egy villa segítségével összetörjük.
A lilahagymát finomra vágjuk.
Az összetört tojásokat összekeverjük a margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt, a majonézt, a mustárt.
Belekeverjük a lilahagymát, sózzuk, borsozzuk, jól kikeverjük, és legalább 4 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Apróra vágott metélőhagymával díszíthetjük.
[sc name=”facebook” ]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…