Nemcsak meggyből és almából lehet gyümölcslevest készíteni, a joghurtos barackleves például minden szempontból remek választás.
Nem csoda, hogy a gyümölcslevesekért szinte mindenki rajong, hiszen könnyen elkészíthetőek, és még az ízük is csodás. Gyümölcslevest persze sokféle idény és-, mirelit gyümölcs felhasználásával készíthetünk, az őszibarackleves pedig főzés nélkül is elkészíthető, így duplán jó választás. Az édes, krémes finomság összeállításához csupán egy turmixra van szükség, amellyel krémessé és lággyá varázsoljuk a levest.
Ha friss barackból készül a leves, akkor először a gyümölcsök héját kell eltávolítani, majd kimagozni. A legegyszerűbben úgy távolítható el, ha késsel kicsit bevágjuk a gyümölcs héját, majd lobogó vízbe mártjuk (kb. 1 perc), ezt követően hideg vízbe hagyjuk langyosra hűlni, majd lehúzzuk a héját.
A kimagozott barackokat felkockázzuk, majd beletesszük a turmixgépbe, ráöntjük a joghurtot, aztán tejet és ízlés szerint a porcukrot.
Lehűtve, pár darab barackkal a tetején tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…