Fotó: Taste
Egy isteni görög saláta olívaolajjal, feta sajttal és harsányan ropogó zöldségekkel az év bármely időszakában jó választás.
A klasszikus görög saláta receptjét egész évben el tudjuk készíteni, igaz vannak benne olyan elemek – például a paradicsom -, ami nyáron a legfinomabb. Jó feta sajtot és olívabogyót viszont kapni tavasszal is, a citrom pedig ilyenkor a legfinomabb. Ha az import paradicsomokból inkább nem kérsz, akkor érdemes lecserélned őket salátára vagy borsóra, azokkal is harmonikus marad az étel ízvilága.
[sc name=”facebook” ]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…