Forrás: Youtube
A tejszínes-garnélás spagetti tipikusan az az étel, amelyet munka után szívesen összedobunk, azért mert finom, kevés alapanyag kell hozzá és még gyorsan is elkészül.
A garnélás spagetti hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, minden bizonnyal azért is, mert egyre több szupermarketben gond nélkül szerezhetjük be az imádnivaló rákocskákat.
Bár temérdek variációja ismert, és bizonyára az olaszok is egészen másképpen készítik, nekünk valahogy mindig a tejszínes formában jött be a leginkább.
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…