Fotó: Gav's Kitchen
Ha csak fél órád van a család elé tenni valami finomat és táplálót, akkor ne is keress tovább, a tonhalas-kukoricás penne a tökéletes választás.
A tésztás ételekben az az egyik legjobb, hogy kevés idő- és energiabefektetéssel is elkészülnek, ráadásul millió és egy fajta változata létezik, így csak a fantáziánk szab határt a feltéteknek. A tonhalas-kukoricás penne a világ talán legegyszerűbb étele, paradicsomos és tejszínes változatban is készíthető, semleges íze miatt pedig remekül fűszerezhető.
50 dkg penne
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük forrni.
Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát és a tonhalat saját olajában, majd hozzáadjuk a kukoricát, fokhagymanyomóval rányomjuk a fokhagymát, megsózzuk.
Ha a tészta elkészült, lecsöpögtetjük.
Amikor a tonhalas szósz összefőtt, felöntjük a tejszínnel, majd egyet-kettőt hagyjuk rottyanni. Mikor besűrűsödött a szósz, összekeverjük a tésztával, és már lehet is tálalni.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…