A British Airways légitársaság Tom Kerridge Michelin-csillagos séf főztjével igyekszik elvarázsolni utasait.
A világ szinte összes nagy légitársasága szenved a koronavírus okozta gazdasági hatásoktól – így a British Airways is -, hiszen miután a járvány következtében drámain lecsökkent az utasok száma, a légivállalatok minden korábbinál nagyobb válsággal néznek szembe.
Bár a British Airways is óriási visszaesést szenvedett el, úgy döntött, hogy egy Michelin-csillagos séf főztjével emeli a színvonalat járataikon. A Speedbird Café névre keresztelt szolgáltatás a megszokott húsos szendvicseket klasszikus brit fogásokkal egészítette ki, például steak ale pitével és egy korsó sörrel és karfiolos tortillával.
Akik nem akarnak élni az új menüvel, azokat sem hagyja hoppon a légitársaság, ugyanis egy palack víz kíséretében délelőtt egy energiaszeletet, délután pedig egy zacskó chipset ad az utasoknak. Mivel a menüket kizárólag előrendeléssel lehet megrendelni, így tényleg mindenki az általa választott fogást kapja, elkerülve, hogy a legnépszerűbb ételek elfogyjanak.
Ezzel a lépéssel egyébként nem csak az utasok elégedettsége garantálható, de a környezetnek is jobbat tesznek, hiszen az előre bekészítéssel a fedélzeti hulladék és -maradékok mennyisége is jelentősen csökkenthető. Az új menü január 20-ától lesz elérhető a légitársaság rövidtávú járatainak turista osztályán.
[sc name=”facebook” ]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…