Vendéglátóhelyek

Ezeket a szendvicseket érdemes kipróbálni az OMV kutakon

Tavasszal a hazai különlegességeké a főszerep az OMV Gourmet Selection ételkínálatában, a két új szendvics mellett frissítő salátákkal és krémes desszertekkel is bővül a repertoár. 

A különleges harapnivalókért Palágyi Eszter, a Szigligeti Várudvar Étterem Executive Chef-je felel, aki ezúttal is prémium magyar alapanyagokat használ az OMV Gourmet Selection család legújabb tagjaihoz.
Íme a friss tavaszi kínálat:

Szarvas sonkás szendvics

A klasszikus magyar ízeket idéző szendvicsnél aszalt áfonyával ízesített ciabattába kerül egy különleges szarvaspörkölt krém, amit érlelt szarvas sonka, paprikás szarvas szalámi, valamint cheddar sajt, paradicsom és rukkola egészít ki.

Szarvas sonkás szendvics

Tihanyi sajtvarázs szendvics

A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető Tihanyi sajtvarázs szendvicsnél a sajtos zsemlében a fűszeres-fokhagymás céklás humuszkrém kellemesen harmonizál a kerek grillezett camemberttel, a szárított paradicsommal, lilahagymával és fodrossalátával.

Tihanyi sajtvarázs szendvics

Ínyenc jércesaláta

A karakteres húsos saláta currys csirkével, ananásszal és rukkolával teszi teljessé az élményt.

Ínyenc jércesaláta

Pesztós zöldsaláta

Vegetáriánus étrendet követőknek készült a kígyóuborkát, lilakáposzta csíkokat, pirított tökmagot, spenótos zsemlegombócot és zöld kaliforniai paprikát tartalmazó saláta, amely a zöld pesztós dresszingtől lesz igazán izgalmas.

Pesztós zöldsaláta

Citromos répatorta

A könnyed és krémes állagú rétegesen töltött répatorta pohárdesszert almapürével és citrom mousse-szal elégíti ki az édesség utáni vágyat.

Citromos répatorta

Lekváros mákos nudli

A gyermekkor ízeit idéző mákos nudli rétegzett mákos nudli pohárdesszert formájában születik újjá az OMV töltőállomásain, ahol meggytöltelék halmokkal és vaníliás krém tuffokkal töltve, mákkal panírozva, csokigolyóval díszítve kerül a vásárlók elé.

Lekváros mákos nudli

A legújabb Gourmet Selection termékek elérhetőek országszerte 67 töltőállomáson.

[sc name=”facebook” ]

Éva Benke

Recent Posts

Fat Mama brunch – amikor a reggeli és az ebéd összeér egy falatnyi rock’n’rollban

Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…

2 nap ago

A legfinomabb BBQ csirkemell pác – gyors, házi recept grillezéshez vagy serpenyőhöz

Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…

5 nap ago

Roppanós édesburgonya falatok. A tökéletes sós nasi egy őszi estéhez

Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…

5 nap ago

Üveg előtetők: tervezési tippek, terhelés, beszerelés

Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…

5 nap ago

Fenntarthatóság az acélban – tapasztalatok a környezetbarát építési megoldásokban

A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…

5 nap ago

Húsgolyók, amik után bárki feleségül kérne

Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…

6 nap ago