Tavasszal a hazai különlegességeké a főszerep az OMV Gourmet Selection ételkínálatában, a két új szendvics mellett frissítő salátákkal és krémes desszertekkel is bővül a repertoár.
A különleges harapnivalókért Palágyi Eszter, a Szigligeti Várudvar Étterem Executive Chef-je felel, aki ezúttal is prémium magyar alapanyagokat használ az OMV Gourmet Selection család legújabb tagjaihoz.
Íme a friss tavaszi kínálat:
A klasszikus magyar ízeket idéző szendvicsnél aszalt áfonyával ízesített ciabattába kerül egy különleges szarvaspörkölt krém, amit érlelt szarvas sonka, paprikás szarvas szalámi, valamint cheddar sajt, paradicsom és rukkola egészít ki.
A vegetáriánus étrendbe is beilleszthető Tihanyi sajtvarázs szendvicsnél a sajtos zsemlében a fűszeres-fokhagymás céklás humuszkrém kellemesen harmonizál a kerek grillezett camemberttel, a szárított paradicsommal, lilahagymával és fodrossalátával.
A karakteres húsos saláta currys csirkével, ananásszal és rukkolával teszi teljessé az élményt.
Vegetáriánus étrendet követőknek készült a kígyóuborkát, lilakáposzta csíkokat, pirított tökmagot, spenótos zsemlegombócot és zöld kaliforniai paprikát tartalmazó saláta, amely a zöld pesztós dresszingtől lesz igazán izgalmas.
A könnyed és krémes állagú rétegesen töltött répatorta pohárdesszert almapürével és citrom mousse-szal elégíti ki az édesség utáni vágyat.
A gyermekkor ízeit idéző mákos nudli rétegzett mákos nudli pohárdesszert formájában születik újjá az OMV töltőállomásain, ahol meggytöltelék halmokkal és vaníliás krém tuffokkal töltve, mákkal panírozva, csokigolyóval díszítve kerül a vásárlók elé.
A legújabb Gourmet Selection termékek elérhetőek országszerte 67 töltőállomáson.
[sc name=”facebook” ]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…