Győztes: Nelson Freitas, az ibériai országokat képviselő fiatal portugál séf. A zsűrit “Ropogós vörös sügér, tengeri sün és házi készítésű fekete fokhagyma” elnevezésű ételével nyűgözte le, amelyet mentorával, Filipe Carvalhoval alkottak meg.
Fine Dining Lovers Inspiráló Ételek Díja: Ian Goh “Örökölt bárány” című fogásáért, mely által leginkább származását, hitvallását és értékeit közvetítette.
Acqua Panna Gasztronómiai Kapcsolatok Díja: He-Sen Liu “Shandong wagyu házi osztrigaszósszal” című étele kapta, ami a hagyomány és fejlődés közötti egyensúlyt képviselte, egyben a kínai tradicionális gasztronómia örökségét is bemutatta.
S.Pellegrino Társadalmi Felelősség Díj: Artur Gomes “Vale das Lobas” elnevezésű zelleres fogásáért, mely a fenntarthatóság fontosságát emelte ki.
Az S.Pellegrino Young Chef Academy verseny célja, hogy támogassa és elősegítse a fiatal séftehetségek fejlődését, megmutatva számukra a gasztronómia világának különböző aspektusait. Stefano Bolognese, a Sanpellegrino nemzetközi üzletágának igazgatója hangsúlyozta az esemény sikerét, gratulálva Nelson Freitasnak a győzelemhez és minden résztvevőnek a kitartó munkáért.
A verseny jövőbeli részletei a S.Pellegrino Young Chef Academy és a Fine Dining Lovers oldalain lesznek megtalálhatók.
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…