SPellegrino Nelson Freitas
Győztes: Nelson Freitas, az ibériai országokat képviselő fiatal portugál séf. A zsűrit “Ropogós vörös sügér, tengeri sün és házi készítésű fekete fokhagyma” elnevezésű ételével nyűgözte le, amelyet mentorával, Filipe Carvalhoval alkottak meg.
Fine Dining Lovers Inspiráló Ételek Díja: Ian Goh “Örökölt bárány” című fogásáért, mely által leginkább származását, hitvallását és értékeit közvetítette.
Acqua Panna Gasztronómiai Kapcsolatok Díja: He-Sen Liu “Shandong wagyu házi osztrigaszósszal” című étele kapta, ami a hagyomány és fejlődés közötti egyensúlyt képviselte, egyben a kínai tradicionális gasztronómia örökségét is bemutatta.
S.Pellegrino Társadalmi Felelősség Díj: Artur Gomes “Vale das Lobas” elnevezésű zelleres fogásáért, mely a fenntarthatóság fontosságát emelte ki.
Az S.Pellegrino Young Chef Academy verseny célja, hogy támogassa és elősegítse a fiatal séftehetségek fejlődését, megmutatva számukra a gasztronómia világának különböző aspektusait. Stefano Bolognese, a Sanpellegrino nemzetközi üzletágának igazgatója hangsúlyozta az esemény sikerét, gratulálva Nelson Freitasnak a győzelemhez és minden résztvevőnek a kitartó munkáért.
A verseny jövőbeli részletei a S.Pellegrino Young Chef Academy és a Fine Dining Lovers oldalain lesznek megtalálhatók.
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…