SPellegrino Nelson Freitas
Győztes: Nelson Freitas, az ibériai országokat képviselő fiatal portugál séf. A zsűrit “Ropogós vörös sügér, tengeri sün és házi készítésű fekete fokhagyma” elnevezésű ételével nyűgözte le, amelyet mentorával, Filipe Carvalhoval alkottak meg.
Fine Dining Lovers Inspiráló Ételek Díja: Ian Goh “Örökölt bárány” című fogásáért, mely által leginkább származását, hitvallását és értékeit közvetítette.
Acqua Panna Gasztronómiai Kapcsolatok Díja: He-Sen Liu “Shandong wagyu házi osztrigaszósszal” című étele kapta, ami a hagyomány és fejlődés közötti egyensúlyt képviselte, egyben a kínai tradicionális gasztronómia örökségét is bemutatta.
S.Pellegrino Társadalmi Felelősség Díj: Artur Gomes “Vale das Lobas” elnevezésű zelleres fogásáért, mely a fenntarthatóság fontosságát emelte ki.
Az S.Pellegrino Young Chef Academy verseny célja, hogy támogassa és elősegítse a fiatal séftehetségek fejlődését, megmutatva számukra a gasztronómia világának különböző aspektusait. Stefano Bolognese, a Sanpellegrino nemzetközi üzletágának igazgatója hangsúlyozta az esemény sikerét, gratulálva Nelson Freitasnak a győzelemhez és minden résztvevőnek a kitartó munkáért.
A verseny jövőbeli részletei a S.Pellegrino Young Chef Academy és a Fine Dining Lovers oldalain lesznek megtalálhatók.
Képzeld el a ropogósra sült szalonnát, az édesre karamellizált hagymát, barnacukrot, balzsamecetet és egy kis…
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…