SPellegrino Nelson Freitas
Győztes: Nelson Freitas, az ibériai országokat képviselő fiatal portugál séf. A zsűrit “Ropogós vörös sügér, tengeri sün és házi készítésű fekete fokhagyma” elnevezésű ételével nyűgözte le, amelyet mentorával, Filipe Carvalhoval alkottak meg.
Fine Dining Lovers Inspiráló Ételek Díja: Ian Goh “Örökölt bárány” című fogásáért, mely által leginkább származását, hitvallását és értékeit közvetítette.
Acqua Panna Gasztronómiai Kapcsolatok Díja: He-Sen Liu “Shandong wagyu házi osztrigaszósszal” című étele kapta, ami a hagyomány és fejlődés közötti egyensúlyt képviselte, egyben a kínai tradicionális gasztronómia örökségét is bemutatta.
S.Pellegrino Társadalmi Felelősség Díj: Artur Gomes “Vale das Lobas” elnevezésű zelleres fogásáért, mely a fenntarthatóság fontosságát emelte ki.
Az S.Pellegrino Young Chef Academy verseny célja, hogy támogassa és elősegítse a fiatal séftehetségek fejlődését, megmutatva számukra a gasztronómia világának különböző aspektusait. Stefano Bolognese, a Sanpellegrino nemzetközi üzletágának igazgatója hangsúlyozta az esemény sikerét, gratulálva Nelson Freitasnak a győzelemhez és minden résztvevőnek a kitartó munkáért.
A verseny jövőbeli részletei a S.Pellegrino Young Chef Academy és a Fine Dining Lovers oldalain lesznek megtalálhatók.
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…