Ettől a filmtől tutira megjön az étvágyad. Nem tehetünk róla, de a képernyőn is imádjuk nézni a finom falatokat, ezért most egy olyan filmet hoztunk a hétvégére, amitől csorogni fog mindenki nyála. Ízek, imák, szerelmek ajánló most!

Ízig vérig romantikus film a 2010-ben Julia Roberts főszereplésével bemutatott Ízek, imák, szerelmek, amely egyébként Elizabeth Gilbert önéletrajzi ihletésű regényéből készült . A történet szerint Elizabeth-nek mindene megvolt, amire egy nő vágyhat: karrier, szerető férj és egy csodaszép lakás. Egy napon rádöbben azonban, hogy mindez nem elég a boldogságához. Elválik hát férjétől, majd úgy dönt, hogy rászán egy évet, hogy rájöjjön, mit is szeretne igazán az élettől. Indiában próbálja megtalálni a harmóniáját, Indonéziában Ámor nyila találja el, Olaszországban pedig a gasztronómiában kalandozik, és csak eszik, eszik és eszik…

Maradjunk is picit az utolsó állomásnál, ahol Elizabeth nagyjából minden ízletes falatot kipróbál, ami csak az útjába kerül. Bár nem szép dolog az irigység, azért minket is elkapott a zöldszemű szörny, amikor megkordult a gyomrunk egy-egy finomság láttán. A könyv egyébként egy egészen parádés útkeresés, amelynek egy állomása Olaszország, ahol megismerhetjük a helyiek pezsgő életvitelét, na és az olasz konyha méltán ismert remekeit. Szóval, ha egy guszta (szó szerint értsd), na és szórakoztató filmre vágynál a hétvégén, akkor felesleges is tovább keresgélni.

Kép forrása: https://oneticket.hu/

Hirdetés: