Töredelmesen bevalljuk, hogy akárhányszor megy a tv-ben, mi bizony mindig megnézzük. A 2007-ben bemutatott amerikai vígjáték, az Ízlések és pofonok a szépséges Catherine-Zeta Jones főszereplésével egyszerűen annyira bűbájos, hogy sosem tudunk neki nemet mondani. 

A történet szerint Kate egy sikeres konyhafőnők New York egyik elegáns éttermében, aki sebészi pontosággal tüsténkedik a konyhájában. Bár szakmailag nagyon sikeres, a magánélete közel sem akkora sikersztori. Kate magányos, senki nem várja otthon, és barátai sincsenek. Egyetlen rokona  testvére, Paula és annak kislánya, Zoe, de velük sem tartja a kapcsolatot. Éppen hozzá tartanak látogatóba, amikor autóbalesetet szenvednek. Paula szörnyethal, a kislánya pedig kórházban fekszik. Kate-et nagyon megrázza a hír, teljesen összetör. Végül kiderül, hogy testvére a végrendeléteben őt jelölte meg a kislány gyámjaként.

Míg Kate a kórházban látogatja a kislányt, konyhájába egy új szakács érkezik, név szerint Nick, aki tökéletes ellentéte a magábaforduló Kate-nek: hangos, nagyszájú és mindenkivel közvetlen. Miután Kate visszatér a konyhába kezdetét veszi köztük a szakmai rivalizálás. Romantikus filmről lévén szó, talán nem nehéz kitalálnunk, hogy a nagy rivalizálás ellenére gyengéd szálak is fűzik majd őket egymáshoz.

Az Ízlések és pofonok egy nagyon kellemes, finomfűszerezésű film, amely tökéletes összebújós estékre. Külön élveztük, hogy betekintést nyerhettünk egy manhattani étterem konyhájának pörgös léletébe. Ha még nem láttátok volna, akkor ajánlunk mihamarabb bepótolni!

Hirdetés: