Julius Meinl

2020 áprilisától már elérhető a Julius Meinl házhozszállítási szolgáltatása.

“Természetesen a Julius Meinl Hungary is a felelősségteljes magatartásra, illetve az otthon maradásra buzdítja vásárlóit. Annak érdekében viszont, hogy ne kelljen lemondani a kedvenc kávéházuk vagy éttermük már jól ismert kávéjáról, úgy döntöttünk, hogy házhoz visszük a kávéházi élményt. Sőt, 2020. áprilisától nem csak kávékülönlegességeink közül választhatnak vásárlóink, de megnyitottuk, tea, lekvár és különleges csésze kínálatunkat is a közönség előtt, amire már eddig is nagy volt az érdeklődés.” – mondta Takács Péter, a Julius Meinl Hungary ügyvezetője.

Megszokott kávé, megszokott minőségben

Az első körben csak tesztüzemmel működő házhozszállítás mostanra már elérhető Budapesten és vidéken egyaránt. Minimum rendelés nincs, a kiszállítás díja minden esetben a vásárlót terheli.

10000 Ft rendelt érték felett Budapesten a kiszállítás ingyenes.

A rendelés egyszerű

Keressük fel az alábbi honlapot: https://www.juliusmeinlhazhozszallitas.hu/. Válasszuk ki a rendelhető terméklistából, hogy pontosan mit szeretnénk, és küldjük el rendelésünket. A megrendelés elküldését követően a cég kollégái azonnal nekilátnak a rendelések feldolgozásához, így vásárlók számíthatnak a gyors kiszállításra.

Hirdetés: