Íme a sajtos makaróni vagy angol nevén mac and cheese ízű fagyi, ami a Kraft és a Van Leeuwen együttműködésében került a boltok polcaira. 

A vanília, eper, csoki örök kedvenc, de a jól bevált ízek mellett egyre többen próbálkoznak meg olyan különlegességekkel, amelyek eltérnek a megszokott ízektől. A desszertként ismert fogásnak van már húsos, halas és mindenféle zöldséges változata, most pedig megérkezett a sajtos makaróni ízű verzió, amely a Nemzeti Sajtos Makaróni Napon (igen, ilyen is van!) debütált az Egyesült Államokban.

A mac and cheese már ősidők óta népszerű étel az USA-ban, de tölcsérben eddig még nem lehetett kapni. Ezen felbátorodva a KRAFT élelmiszeripari cég és a Van Leeuwen fagyikészítő vállalat összefogott, hogy közös erővel megalkossa a hiánypótló finomságot, amit biztosan sokan megkóstolnak majd, ha másért nem, hát kíváncsiságból.

Emily Violett, a Kraft Heinz egyik márkamenedzsere szerint a mac and cheese ízű fagyi nemcsak finom, de kiváló minőségű alapanyagokból is készül, mesterséges aromák, tartósítószerek és színezőanyagok felhasználása nélkül. A nyári hűsítő csak az Egyesült Államokban, néhány nagyvárosban kapható a készlet erejéig, 12 dollárba, azaz nagyjából 3600 forintba kerül egy adag.

https://www.instagram.com/p/CRRgAlnrDld/?utm_source=ig_embed

Nem ez egyébként az első alkalom, hogy a KRAFT szokatlan termékkel borzolja a kedélyeket, tavaly Valentin nap alkalmából például egy limitált kiadású rózsaszín mac and cheese-zel rukkolt elő a vállalat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: