A Wolt országszerte folyamatosan bővíti kiszállítási területeit, így már Miskolcon is elérhetővé vált a cég ételszállító szolgáltatása. 

A koronavírus miatt bevezetett szigorítások közepette az éttermek egyetlen túlélési lehetősége, ha átállnak a házhozszállításra. Ebben kínál óriási segítséget az immáron Miskolcon is elérhető Wolt futárszolgálata, amelynek letölthető applikációján keresztül már az indulás pillanatában 30 helyi étterem közül válogathattak a megrendelők.

A nyitás apropóján a futárcég egy ebéddel lepte meg a megyei központi kórház oltópontján dolgozókat, a több tucatnyi pizzát a kórház nevében dr. Nagy Gábor orvosigazgató vette át. A cég hozzátette, hogy futárjaik kiemelt figyelmet fordítanak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak maximális betartására, tehát rendszeresen fertőtlenítik a kezüket és a munkaeszközeiket egyaránt.

wolt-miskolcon
Fotó: Üzletem

Az ételrendelésekre országszerte óriási igény mutatkozik, mértékét, mi sem mutatja jobban, mint hogy az elmúlt évben országosan megduplázódott a cég futárpartnereinek száma, az alkalmazásban elérhető éttermek száma pedig közel kétezerre nőtt. A cég még tavaly ősszel, a második hullám alkalmával vezette be az éttermek számára adható támogatást, amely lehetőséget teremt arra, hogy a vásárlók az applikáción keresztül támogassák a nehéz helyzetbe került vendéglátói egységeket.

A 2014-ben alapított Helsinki székhelyű cég valósággal forradalmasította az ételrendelési piacot: napjainkban 3 országban és több mint 100 városban működik, 33 ezernél is több étterem, valamint 71 ezer futár tartozik a partnerei közé.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: