Az OMV VIVA töltőállomások megújult prémium szendvicskínálattal várják a vásárlókat, beleértve két új gourmet szendvicset: Fekete-erdő szendvics kéksajtkrémmel és meggy-chutney-val, valamint Camembert burger BBQ hagymával és pesztóval

Tavasszal megújult az OMV VIVA gasztronómiai kínálata, amely két új gourmet szendvicset, valamint egy új Leberkäse-variánst, hot dogot és egy teljesen új lepényszendvics termékcsaládot tartalmaz.

Új szendvicsek a kínálatban:

  • Fekete-erdő szendvics: kovászos, sokmagvas bagettben kéksajtos krémmel, meggy-chutney-val, lollo salátával és érlelt fekete-erdei sonkával.
  • Camembert burger: burgonyás buciban camembert sajttal, BBQ lilahagymalekvárral, vörös pesztószósszal, cékla csírával és lollo salátával.

Bicsár Attila, a Michelin Guide által ajánlott Sauska48 kreatív séfje ismét két új szendvicset tervezett az OMV számára, melyek táplálóak és kiegyensúlyozott ízvilágúak.

Bicsár Attila véleménye: „A több mint 10 féle, az OMV-vel közösen tervezett szendvics után pontosan tudjuk, mi az, amit a benzinkutak vendégei kedvelnek. Minőségi alapanyagokhoz egy-egy különleges ízt adtunk, hogy emlékezetes ízélményeket nyújtsunk.”

További újdonságok:

  • Leberkäse: új, chilis-sajtos változat.
  • Prémium, XL méretű tormás hot-dog.
  • Új lepényszendvics termékcsalád: pitakenyérben felszolgált szendvicsek, rántott csirkemelles, olasz szalámis, mozzarellás, füstölt tarjás, gyros húsos, sonkás-sajtos és vagdalthúsos változatokban.
Fekete-erdő szendvics kéksajtkrémmel, meggy-chutney-val

Kováts Botond, az OMV Hungária marketing menedzsere nyilatkozata: „A lepénykenyerekkel célunk, hogy megreformáljuk a töltőállomások kínálatát. Egy ízletes, változatos terméktípust vezettünk be, amely útközben is könnyen fogyasztható. A pita szendvicsek bevezetését egy tesztidőszak előzte meg, ahol a bécsis, gyrosos és füstölt tarjás verziók bizonyultak a legnépszerűbbnek. Bízunk benne, hogy a betérők szívesen próbálják ki az újításainkat, legyen szó a Bicsár-féle Gourmet Selection termékekről, a Leberkäse-ről vagy az új pitaszendvicsekről.”

Hirdetés: