Kezdőlap Hírek Szakácsemlékek – Dajka Gábor a jövőorientált üzletember könyve, ahol a vendéglátósok stresszes...

Szakácsemlékek – Dajka Gábor a jövőorientált üzletember könyve, ahol a vendéglátósok stresszes életébe és sötét titkaiba vezet be minket

448
0
Dajka Gábor szakács könyve
Hirdetés:

Dajka Gábor, a sikeres üzletember, coach, reklámszakember és jövőorientált gondolkodó, most egy új oldalát mutatja meg a nagyközönségnek. Első regényében, a Szakácsemlékekben, Gábor a vendéglátósok stresszes életébe és sötét titkaiba vezeti az olvasókat, bemutatva a szakma rögös útját és a gyomorforgató éttermeket, ahol tanult és dolgozott.

Gábor, aki ismert belső motivációjáról és kitartásáról, ebben a könyvben megosztja személyes tapasztalatait és tanulságait a vendéglátóiparból. A Szakácsemlékek nem csak egy személyes visszaemlékezés, hanem egy bepillantás a vendéglátósok stresszes és gyakran kihívásokkal teli életébe. Gábor őszintén és humorral mesél a szakma kihívásairól és örömeiről, és bemutatja, hogy milyen valójában a szakácsok és más vendéglátósok élete.

A könyvben Gábor olykor sötét titkokat is megoszt, amelyek a vendégek, és olykor a vendéglátósok családtagjai előtt is tabutémának számítanak. Ezek a bepillantások a vendéglátóipar rejtett oldalába még izgalmasabbá és tanulságosabbá teszik a könyvet.

A Szakácsemlékek ajánlott minden leendő szakácsnak, a szakácstanulók szüleinek és az éttermek szerelmeseinek. Az olvasók a könyv elolvasása után eldönthetik, hogy érdemes-e betérniük egy kétes étterembe.

A Szakácsemlékek nemcsak egy könyv, hanem egy utazás a vendéglátóipar világába. Gábor személyes történetei és tapasztalatai segítenek az olvasóknak megérteni a szakma valóságát, és talán még jobban értékelni a szakácsok és más vendéglátósok munkáját.

Dajka Gábor, aki ismert kreativitásáról és problémamegoldó képességéről, ebben a könyvben újra megmutatja, hogy képes új és izgalmas utakat találni a kihívások közepette.

Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző olvasmányt! A Szakácsemlékek a Líra könyvesboltokban is megvásárolható. Vegye meg a könyvet, és fedezze fel a vendéglátósok stresszes világát és sötét titkait Gábor vezetésével!

 

Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház