Pilsner Urquell Prága
Pilsner Urquell Prága

Az ikonikusnak számító cseh sör, a Pilsner Urquell bemutatja új élményközpontját, a Pilsner Urquell The Original Beer Experience-t, amely 2023. április 22-től lesz látogatható Prága szívében. Az interaktív, több érzékszervre ható élmény mindenki számára kínál izgalmas kalandot, ahol a látogatók a legmodernebb technológia segítségével fedezhetik fel a cseh sörkultúra titkait és az eredeti aranyszínű pilzeni sör születésének történetét. A látogatók a helyszínen megtanulhatják a tökéletes sörcsapolást és a privát csapoló akadémián mindhárom hagyományos Pilsner Urquell csapolási típust is kipróbálhatják.

Pilsner Urquell Prága
Pilsner Urquell Prága

Bár az élményközpont a sörrajongóknak különösen érdekes lehet, azoknak is ajánlott, akik nem szeretik annyira a sört. Az interaktív játékzónában a vendégek ajándékokat nyerhetnek és tiszteletbeli sörfőzőkként bemutathatják a helyszínen elsajátított szakértelmüket. A Pilsen the Brewers’ Bar a cégcsoport más híres söreit is kínálja, többek között az Asahi Super Dry-t, a Peroni Nastro Azzurro-t, a Kozelt és a Grolsch-t. A Sörcsarnok gyönyörű környezetében a vendégek frissen csapolt sört kóstolhatnak és megfigyelhetik, hogyan készítik a tökéletes pilzeni sört.

A túra az érzékek teljes skáláját mozgósítja, és felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára, beleértve azokat is, akik még sosem kóstoltak sört. Az élményközpont új lehetőséget biztosít a városban az eredeti pilzeni sör megkóstolására és a város TOP 3 legnépszerűbb turisztikai desztinációi közé kerülhet. A pilzeni sörfőzde-túrák lehetővé teszik a rajongók számára, hogy megnézzék az eredeti helyszíneket, ahol 1842-ben megalkották az első pilseni sört, és ahol a Pilsner Urquell-t a mai napig is főzik.

Pilsner Urquell Prága
Pilsner Urquell Prága

Az élményközpont információi online elérhetők a www.pilsnerexperience.com weboldalon, és az új élményt azok is nagyra fogják értékelni, akik csak rövid időt töltenek Prágában, de azok is tudnak újat felfedezni, akiknek van elegendő idejük a pilzeni sörgyár meglátogatására is. Összességében, a Pilsner Urquell The Original Beer Experience egy kivételes élményt kínál mindazok számára, akik szeretnének bepillantást nyerni a cseh sörkultúrába és megismerni az eredeti aranyszínű pilzeni sör történetét. Az élményközpont minden érzékszervre ható programja garantáltan felejthetetlen élményt nyújt, és nemcsak a sörfogyasztók, hanem mindenki számára ajánlott, aki szeretne kicsit közelebbről megismerni a cseh kultúrát és történelmet.