Fotó: Yummly
A majonézes kukoricasaláta hatalmas gyerekkori kedvencünk, amit lilahagymával és almával még finomabbá varázsolhatunk.
Ki ne imádná a jó öreg majonézes kukoricát? Gyerekjáték az elkészítése, csupán 10-15 perc összeállítani, és remekül passzol a különféle húsokhoz, húsvétkor pedig különösen népszerű a sonka mellé. Hogy ne legyen olyan snassz, tegyünk hozzá lilahagymát és almát, ha pedig igazán merészek vagyunk, akkor feljavíthatjuk egy kis zellerszárral és metélőhagymával is.
Ha a kukorica megpuhult, leszedjük a tűzről, leszűrjük, majd hagyjuk kicsit hűlni. Ha már langyos összekeverjük a majonézes mártással és a lilahagymával. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
[sc name=”facebook” ]
Egészséges, laktató, mégis könnyed?Valami, amit akár magadnak készítesz figyelmességből, akár becsomagolsz a párodnak ebédre? A…
Ha szeretnél valami ütőset az asztalra tenni – legyen az baráti összejövetel, filmnézés vagy csak…
Reggel 6:17. Felriadtam. Nem csörgött az ébresztő – a testem már tudta, hogy nem fogok…
Van az a reggel, amikor nem csörög az óra. A gyerekek már csak hétvégén jönnek.…
A budapesti Salt nemcsak egy étterem, hanem egy olyan gasztrohely, ahol a természet, a hagyomány…
A só sokkal több, mint egyszerű ízesítő – valójában az egyik legrégebbi és legfontosabb konyhai…