Fotó: Yummly
A majonézes kukoricasaláta hatalmas gyerekkori kedvencünk, amit lilahagymával és almával még finomabbá varázsolhatunk.
Ki ne imádná a jó öreg majonézes kukoricát? Gyerekjáték az elkészítése, csupán 10-15 perc összeállítani, és remekül passzol a különféle húsokhoz, húsvétkor pedig különösen népszerű a sonka mellé. Hogy ne legyen olyan snassz, tegyünk hozzá lilahagymát és almát, ha pedig igazán merészek vagyunk, akkor feljavíthatjuk egy kis zellerszárral és metélőhagymával is.
Ha a kukorica megpuhult, leszedjük a tűzről, leszűrjük, majd hagyjuk kicsit hűlni. Ha már langyos összekeverjük a majonézes mártással és a lilahagymával. Jó étvágyat kívánunk hozzá.
[sc name=”facebook” ]
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…
Emlékszel még, amikor a főzőműsorok háttérzajként mentek a tévében? Ma már egészen más világban élünk.…
Mi a VIBE Budapest titka? Az, hogy egyszerűen nem hasonlítható semmihez. Itt minden részlet a…