Fotó: Tasting Table
A tejszínes-kukoricás spagetti villámgyors, finom vacsora, amit munka után is könnyen összedobhatsz.
Az egyszerű tésztaételeket mindig van idő összedobni, még akkor is, ha csak 20 percünk van arra, hogy valami finom az asztalra kerüljön. Nálunk bevált recept a tejszínes-kukoricás spagetti, hiszen remek választás, ha gyorsan szeretnénk finomat és laktatót készíteni, ráadásul csak néhány összetevő kell hozzá, így jó esetben még a boltba sem kell elugrani, hogy beszerezzük a szükséges hozzávalókat.
20 dkg csemegekukorica konzerv
A spagettit sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Közben a hagymát finomra vágjuk, és megpirítjuk. Hozzátesszük a kukoricát, majd megszórjuk liszttel, és elkeverjük. Fűszerezzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, hagyjuk felforrni.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, majd a szószhoz keverjük. Reszelt sajttal tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
A budapesti Salt nemcsak egy étterem, hanem egy olyan gasztrohely, ahol a természet, a hagyomány…
A só sokkal több, mint egyszerű ízesítő – valójában az egyik legrégebbi és legfontosabb konyhai…
A professzionális konyhatechnológia egyik legnélkülözhetetlenebb eszköze a rúdmixer, más néven botmixer vagy merülőmixer. Bár első…
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…