Mostanság egyre többet készítünk zöldségekből fasírtot: egyrészt mert egészségesek, másrészt mert a nagy melegben egyébként sem kívánjuk a húst. Ezúttal…
Mint mindenből, az uborkából is rengeteg mindent ki lehet kihozni, ám többnyire uborkasaláta, kovászos-és csemegeuborkaként fogyasztjuk. A legújabb trend viszont…
A magyar történelem nagyjai, írói és költői nem csak az életet habzsolták, de a finom ételeket is. Magyarország híres személyiségeinek…
Latin dallamok, forró hangulat és Közép-Amerika. A quesadilla egy zseniális mexikói étel, amely itthon is nagy népszerűségnek örvend. A quesadilla…
Messze még a farsangi szezon, ám az olajban sült, fahéjas cukorba mártogatott spanyol fánkot, a churros receptjét egyszerűen muszáj most…
A puliszka nem csak könnyű, de egészséges is (például gluténérzékenyek is fogyaszthatják), ráadásul nem csak köretnek, de főételnek és desszertnek…
A paradicsomszósz főtt hússal a világ egyik legegyszerűbb receptje, éppen itt volt a ideje, hogy róla is szót ejtsünk. Ez…
Nem csak a vaj és a margarin létezik reggelente: érdemes kipróbálni a csodaszép színű céklakrém receptjét, amely nem csak mutatós,…
Keményen a zsebünkbe kell nyúlni, ha ezekre az éttermekre fáj a fogunk, amik még képeken nézve is olyan csodálatosak, hogy…
Nyáron legalább egyszer - ha nem többször - elkészítjük az őszibarack-krémleves receptjét, amely annyira egyszerű, ám ízletes, hogy mindenkinek meg…