Erdélyben kóstoltunk először a padlizsánkrém mennyei ízét, onnantól kezdve pedig örök szerelem szövődött köztünk és a püspöklila gyümölcs között. Ahhoz…
Gyerekkori nagy kedvencünk a diós tészta, amelyet már-már pofátlanul egyszerű elkészíteni, így mikor nincs kedvünk órákat forgolódni a konyhában, szívesen…
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. fogyasztóvédelmi okokból visszahívja valamennyi magyarországi üzletéből a "CUCINA NOBILE klasszikus vagy rusztikus pizzatészta paradicsomszósszal elnevezésű,…
A rántott gomba nem különösebben bonyolult étel, mondhatni puritánul egyszerű és relatíve gyorsan is elkészíthető, mégis működik. A rántott gomba…
Sokszor említettük már nektek, hogy finoman szólva nem szerettük a menzás kosztot. A sárgarépás ételek pedig szintén ezek közé tartoztak,…
Horrorvacsora? Vízalatti ebéd? Földrengés-kávézó? Bizony bőven akadnak furcsaságok a világon, a lentebb is említett éttermek, például pont ilyenek. Kannibál Étterem…
A fánk kapcsán elsőként a farsangi szezon jut eszünkbe, ám mi annyira szeretjük ezt a finomságot, hogy igazán sajnálnánk, ha…
A cékla legnépszerűbb formája az ecetes céklasaláta, ám ezúttal nem ezt szeretnénk megmutatni, hanem azt, hogy sült formájában is milyen…
Reggelizz úgy, mint egy király - tartja a mondás, és ez nem is véletlen: a reggeli a nap egyik legfontosabb…
Az egyik legegyszerűbb magyar étel, mégis úgy el lehet rontani, ahogy annak rendje és módja. A túrós tészta nekünk nagy…